General Knowledge MCQs

General Knowledge Past MCQs Notes Collection, Test Papers, Past Papers, Sample Papers for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

Everyday Science MCQs

Every Day Science Past MCQS, General Science Past MCQS Papers. Test Preparation, Important Notes, Guess Papers,Quiz Preparation ,Prepare ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Current Affairs MCQs

Comprehensive Collection of Current Affairs MCQs Notes for Preparation of Examinations, Current Affairs Tests, Quiz Questions Answers for ...
Read More

Urdu MCQs

Urdu Past MCQs Notes Papers, Punjab Public Service Commission Urdu Past MCQs,Sindh Public Service Commission Past MCQS, Balochistan ...
Read More

Computer Science MCQs Notes

Solved MCQs Past Papers Computer Science Past Papers Computer Science MCQs Notes for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

English MCQs

English Solved MCQS from Past Papers, English Literature Questions with Answers, English Objective Type Questions with Answers for ...
Read More

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website ...
Read More

FBR UDC Test MCQS Past Papers pdf

FBR UDC Test MCQS Past Papers pdf Test Pattern and Sample MCQS Notes Preparation

1. Headquarters of UNO are situated at ?
Ans. New York, USA

2. How many squares has a chessboard ?
Ans. 64

3. What is the world’s largest living mammal ?
Blue Whale

4. How many white stars are on the national flag of the USA ?
Ans. 50

5. Which is the national bird of Pakistan ?
Ans.Chakor

6. What is the standard monetary unit of Turkey ?
Ans. Lira

7. The world oldest known city is
Ans. Damascus

8. The largest planet is ?
Ans. Jupiter

9. Headquarter of Pakistan NAVY is in ?
Ans. Islamabad

10. Highest Dam in world is ?
Ans. The Grande(Switzerland)

11. Which Country has the oldest monarchy?
Ans. Japan

12. Pakistan’s first coin was issued on?
Ans. 3rd January 1948

13. The social network site “Twitter” was launched on?
Ans. March 21, 2006

14. The OIC was founded in
Ans. Morocco

15. The capital of Saudi Arabia is?
Ans. Riyadh

16. The United Nations hasprincipal organs?
Ans. 6

Leave a Comment

error: Content is protected !!