General Knowledge MCQs

General Knowledge Past MCQs Notes Collection, Test Papers, Past Papers, Sample Papers for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

Everyday Science MCQs

Every Day Science Past MCQS, General Science Past MCQS Papers. Test Preparation, Important Notes, Guess Papers,Quiz Preparation ,Prepare ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Current Affairs MCQs

Comprehensive Collection of Current Affairs MCQs Notes for Preparation of Examinations, Current Affairs Tests, Quiz Questions Answers for ...
Read More

Urdu MCQs

Urdu Past MCQs Notes Papers, Punjab Public Service Commission Urdu Past MCQs,Sindh Public Service Commission Past MCQS, Balochistan ...
Read More

Computer Science MCQs Notes

Solved MCQs Past Papers Computer Science Past Papers Computer Science MCQs Notes for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

English MCQs

English Solved MCQS from Past Papers, English Literature Questions with Answers, English Objective Type Questions with Answers for ...
Read More

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website ...
Read More

Online MCQS Test with Answers

Online MCQS Test with Answers pdf download for one paper mcqs type tests

1. Who Translated Holy Quran in Persian?
Ans. Shah Wali Ullah

2. World Teachers’ Day is celebrated on ?
Ans. 5th October

3. Which is the highest mountain in the world?
Ans. Everest

4. Who is called the Father of History?
Ans. Herodotus

5. French revolution began in:
Ans.. 1789

6. Who is the Current President of Russia?
Ans. Vladimir Putin

7. What is the Currency of Japan?
Ans. Yen

8. Eiffel tower is located in which country?
Ans. France

9. Dead Sea located in which country? I
Ans. Jordan

10. Donald Trump sworn in as th US president on January 20, 2017 ?
Ans. 45th

11. The “Communist Manifesto” was first published in?
Ans. German

12. What is the total length of Indus River?
Ans. 3180 km

13. What is the Name of Google’s Parent Company?
Ans. Alphabet Inc

14. Aeroflot is the airline of ?
Ans. Russia

15.To which country Christopher Columbus did belong?
Ans. Italy

 

Leave a Comment

error: Content is protected !!