General Knowledge MCQs

General Knowledge Past MCQs Notes Collection, Test Papers, Past Papers, Sample Papers for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

Everyday Science MCQs

Every Day Science Past MCQS, General Science Past MCQS Papers. Test Preparation, Important Notes, Guess Papers,Quiz Preparation ,Prepare ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Current Affairs MCQs

Comprehensive Collection of Current Affairs MCQs Notes for Preparation of Examinations, Current Affairs Tests, Quiz Questions Answers for ...
Read More

Urdu MCQs

Urdu Past MCQs Notes Papers, Punjab Public Service Commission Urdu Past MCQs,Sindh Public Service Commission Past MCQS, Balochistan ...
Read More

Computer Science MCQs Notes

Solved MCQs Past Papers Computer Science Past Papers Computer Science MCQs Notes for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

English MCQs

English Solved MCQS from Past Papers, English Literature Questions with Answers, English Objective Type Questions with Answers for ...
Read More

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website ...
Read More

STS Solved Past Papers pdf download

STS Solved Past Papers pdf download, Sample Papers STS

1. Reuters is the news agency of
Ans. United Kingdom

2. Quid-e-Azam’s mother tongue was
Ans. Gujarati

3. The oldest news agency in the world
Ans. AFP

4. The first Secretary General of United Nations was?
Ans. Trygue Lie

5. The world’s Largest Lake is?
Ans. Caspian Sea

6. The Earth’s second Largest ocean is?
Ans. Atlantic

7. Taka is the Currency of ?
Ans. Bangladesh

8. The Nobel Prize has been awarded in how many fields?
Ans. 6

9.What was the nationality of Alfred Nobel?
Ans. Swedish

10.World’s famous bridge “Golden Gate” is in?
Ans. San Francisco

11. Vienna is the capital of ?
Ans. Austria

12.The biggest Island of the World is?
Ans. Greenland

13. The headquarter of Amnesty International is in?
Ans. London

14.The deepest part of the Earth is?
Ans. Mariana Trench

15. Suez Canal is between ?
Ans. Mediterranean Sea and Red Sea

Leave a Comment

error: Content is protected !!