General Knowledge MCQs

General Knowledge Past MCQs Notes Collection, Test Papers, Past Papers, Sample Papers for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

Everyday Science MCQs

Every Day Science Past MCQS, General Science Past MCQS Papers. Test Preparation, Important Notes, Guess Papers,Quiz Preparation ,Prepare ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Current Affairs MCQs

Comprehensive Collection of Current Affairs MCQs Notes for Preparation of Examinations, Current Affairs Tests, Quiz Questions Answers for ...
Read More

Urdu MCQs

Urdu Past MCQs Notes Papers, Punjab Public Service Commission Urdu Past MCQs,Sindh Public Service Commission Past MCQS, Balochistan ...
Read More

Computer Science MCQs Notes

Solved MCQs Past Papers Computer Science Past Papers Computer Science MCQs Notes for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

English MCQs

English Solved MCQS from Past Papers, English Literature Questions with Answers, English Objective Type Questions with Answers for ...
Read More

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website ...
Read More

Join Pak Navy English Test Pattern MCQS pdf download

Join Pak Navy English Test Pattern MCQS pdf download Sample Papers Past Papers Notes for Online test preparation

1. Choose the correct spelling of the word?
A. fual
B. fuel
C. fule
D. fuil

Ans.B

2. It _____ me a lot of money.
A. costs
B. cost
C. costed
D. is costing

Ans.B

3. Choose the correct spelling of the word
A. except
B. exept
C. axept
D. except

Ans.A

4. My mother, along with others, ___________ worried.
A. were
B. are
C. have
D. was

Ans.D

5. Twenty years _________ the minimum age to fill this form.
A. are
B. is
C. has
D. have

Ans.B

6. I bought ____________ umbrella to go out in the rain.
A. a
B. an
C. the
D. no article

Ans.B

7. I have already got a ______ at a hotel in Murree. We shall have no problems.
A. prescription
B. property
C. reserve
D. reservation

Ans.D

8. Which verb is NOT in the present tense?
A. She listened
B. She talks
C. She waits
D. She eats

Ans.A

9. Choose the correct sentence.
A. I did not accompanied them.
B. I do not accompanied them.
C. I do not accompany them
D. I does not accompany them.

Ans.C

10. Choose the correct spelling of the word
A. possesion
B. possession
C. posesion
D. possession

Ans.B

11. She will ______ her lesson for two months next week.
A. has learnt
B. have been learning
C. has been learning
D. has been learns

Ans.B

12. innumerable means
A. limited
B. weary
C. countless
D. harmless

Ans.C

13. identify type of sentence? How ridiculous this is!
A. Declarative
B. Imperative
C. Interrogative
D. Exclamatory

Ans.D

14. I _____________ a letter now.
A. write
B. writing
C. am writing
D. was writing

Ans.C

15. Which verb is NOT in the future tense?
A. He will go
B. he will eat
C. he will work
D. he eats

Ans.D

Leave a Comment

error: Content is protected !!