General Knowledge MCQs

General Knowledge Past MCQs Notes Collection, Test Papers, Past Papers, Sample Papers for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

Everyday Science MCQs

Every Day Science Past MCQS, General Science Past MCQS Papers. Test Preparation, Important Notes, Guess Papers,Quiz Preparation ,Prepare ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Current Affairs MCQs

Comprehensive Collection of Current Affairs MCQs Notes for Preparation of Examinations, Current Affairs Tests, Quiz Questions Answers for ...
Read More

Urdu MCQs

Urdu Past MCQs Notes Papers, Punjab Public Service Commission Urdu Past MCQs,Sindh Public Service Commission Past MCQS, Balochistan ...
Read More

Computer Science MCQs Notes

Solved MCQs Past Papers Computer Science Past Papers Computer Science MCQs Notes for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

English MCQs

English Solved MCQS from Past Papers, English Literature Questions with Answers, English Objective Type Questions with Answers for ...
Read More

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website ...
Read More

Pak Navy Intelligence Test MCQS Past Papers

Pak Navy Intelligence Test MCQS Past Papers Notes in pdf download practice tests

1. Complete the series A2.5, B5, C7.5, _____?
A. D9
B. D10
C. D9.5
D. D45

Ans: B

2. Look at this series 14, 28, 20, 40, 32, 64. What number should come next?
A. 52
B. 56
C. 96
D. 128

Ans: B

3. Which word is the odd man out?
A. trivial
B. unimportant
C. important
D. insignificant

Ans: C

4. Measure is to calliper as direction is to?
A. Speed
B. Hiking
C. Needle
D. Compass

Ans: D

5. Discernible and Palpable have_____number of same letter?
A. 2
B. 3
C. 5
D. 4

Ans: B

6. A book cannot exist without?
A. Education
B. Teacher
C. Student
D. Pages

Ans: D

7. Which letter comes before G and after E?
A. B
B. C
C. F
D. D

Ans: C

8. Complete the series ACD, AGD, AJD, ____?
A. ABD
B. ATD
C. AND
D. AMD

Ans: C

9. What should come next to Confound, Illiterate,Bewilder,_____?
A. Kind
B. Normal
C. Disable
D. Unlearned

Ans: D

10. Complete the series A2, B4, C8, D16, E?
A. 32
B. 34
C. 36
D. 38

Ans: A

11. Find the different one?
A. Mother
B. Sister
C. Aunt
D. Maid

Ans: D

12. From the following which word does not belong to the others?
A. Index
B. Book
C. Glossary
D. Chapter

Ans: B

13. A competition always has
A. Reward
B. Rivals
C. Spectators
D. Referee

Ans: B

14. CMM, EOO, GQQ,_______KUU
A. GRR
B. GSS
C. ISS
D. ITT

Ans: C

15. What comes next? 14,28,20,40,32,64,?
A. 52
B. 96
C. 128
D. 56

Ans: D

Leave a Comment

error: Content is protected !!