Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams Quizzes,General Knowledge about Pakistan and Its ...
Read More

Unit-11 English 10th Answers of Questions

Unit 11: Great Expectations Unit-11 English 10th Answers of Questions

Questions Answers from Text Book Exercise

1. Who looked after Pip after the death of his parents?

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

Answer: His sister and her husband looked after Pip after the death of his parents.

2. Who was Joe? How did he treat Pip?

Answer: Joe was husband of his sister. He was kind to Pip.

3. Why did Pip give food and drink to the prisoner?

Answer: He gave food and drink to the prisoner as an act of kindness.

4. What happened to the prisoner?

Answer: The prisoner was recaptured by the police.

5. Why did the prisoner support Pip?

Answer: He supported Pip as Pip had helped him.

6. What happened to the prisoners’ wealth after his death?

Answer: After the prisoner’s death, all his wealth was occupied by the government.

7. Do you know a person who achieved success in life through his hard work?

Answer: Yes, I myself have achieved success through hard work. And also I know other such persons.

Questions Answers from Lesson

1. Have you read any novel by Charles Dickens?

Answer: Yes, I have read a novel “A Tale of Two Cities” by Charles Dickens.

2. What kind of boy was Pip?

Answer: Pip was a kind and hardworking boy. He was a lonely orphan.

3. What changed Pip’s life?

Answer: Education changed his life.

4. How did Pip become a successful businessman?

Answer: He became a successful businessman through his hard work and determination.

Unit-12 Questions with Answers

Islamic Studies Online MCQS Practice Test

Islamic Studies Online MCQS Practice Test Islamic Studies Islamiat Islamyat ...
Read More

Biology Solved MCQS for KMU CAT Entry Test Preparation

Biology Solved MCQS for KMU CAT Entry Test Preparation, Download ...
Read More
error: Content is protected !!