Pak Navy Initial Test Past Papers MCQS Solved pdf

Pak Navy Initial Test Past Papers MCQS Solved pdf 2021 for preparation, pak navy past papers pdf ,pak navy intelligence test mcqs, pak navy ...
Read More

Health Physical Education Related Sample MCQs Questions Answers Practice Test

Health Physical Education Related Sample MCQs Questions Answers Practice Test

1-Length of Javelin for women _______________
a) 2.10 m
b) 2.20 m
c) 2.30 m
d) 2.40 m2-Angle of javelin through ____________
a) 30
b) 40
c) 29
d) 31
3-Weight of Javelin for men ____________
a) 600 g
b) 800 g
c) 400 g
d) 900 g
4-Weight of Javelin for women ___________
a) 600 g
b) 700 g
c) 500 g
d) 400 g
5-When Javelin through introduced in Modern Olympic games first time ____________
a) 1900
b) 1904
c) 1908
d) 1912
6-Time allow the athlete for jump __________
a) 20 sec
b) 30 sec
c) 40 sec
d) 60 sec
7-High jump runway distance _____________
a) 12 m
b) 13 m
c) 15 m
d) 14 m

Read Also: 30 Important Physical Education Solved MCQS
8- How many lanes on track ____________
a) 6
b) 7
c) 8
d) 9
9-Standard track total distance is ____________
a) 300 m
b) 200 m
c) 400 m
d) 800 m
10-In 400 meter race last athlete Stagger ____________
a) 7.01 m
b) 7.42 m
c) 7.67 m
d) 7.80 m
11- When FIFA established ___________
a) 1904
b) 1905
c) 1906
d) 1907
12- When first FIFA World Cup held __________
a) 1920
b) 1926
c) 1930
d) 1940
13-Which country won most FIFA world cups ___________
a) Brazil
b) Germany
c) Italy
d) France
14- How many members of FIFA at 2008 _____________
a) 208
b) 209
c) 376
d) 211
15- Where FIFA house build in Pakistan_____________
a) Islamabad
b) Karachi
c) Lahore
d) Multan
16- Total Length and width of Football ground is _________
a) 100 & 70
b) 120 & 80
c) 120 & 90
d) 90 & 70
17- Which country won 2002 world cup ____________
a) Brazil
b) Germany
c) Korea
d) Italy
18- Which team won First FIFA world Cup ____________
a) Uruguay
b) Brazil
c) Germany
d) France
19-In which year women football introduced in Olympic games __________
a) 1992
b) 1996
c) 2000
d) 1988
20- Total time of break or interval in Football _____________
a) 15 min
b) 30 min
c) 45 min
d) 20 min
21- The game of Chess started from ___________
a) 3000 BC
b) 2000 BC
c) 1000 BC
d) 500 BC
22- In which country the education of chess is given in schools _________
a) Russia
b) China
c) France
d) Rome
23- Which Country first of all introduce Chess __________
a) Italy
b) Hindustan
c) Russia
d) China
24-Which city is call home of Chess _________
a) Venues
b) Delhi
c) Masco
d) New York
25-How many years Jhangir Khan remain Unbeated _________
a) 5 years
b) 7 years
c) 8 years
d) 3 years

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

Answers

1  B

2  C

3  B

4  A

5  A

6  D

7  C

8  C

9  C

10  C

11  A

12  C

13  A

14  A

15  C

16  B

17  A

18  A

19  B

20  A

21  A

22  A

23  B

24  A

25  A

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More
error: Content is protected !!