Pak Navy Initial Test Past Papers MCQS Solved pdf

Pak Navy Initial Test Past Papers MCQS Solved pdf 2021 for preparation, pak navy past papers pdf ,pak navy intelligence test mcqs, pak navy ...
Read More

ASF MCQS Test Past Papers PDF Book Download

ASF ASI MCQS Solved Past Papers Notes PDF Book Download

26.Which is less energy giving food from wheat,meat and Milk?
Ans. Wheat

27.Where is the Headquarter of OIC?
Ans. Jaddah

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

28.Who was the first ruler of Muslim dynasty in sub continent?
Ans. Qutub-ud-Din-Aibak

29.An inch is equall to how many cm?
Ans. 2.54cm

30.Who is current chairman os Senate?
Ans. Sadiq Sanjrani

31.Who is current General Secretary of UNO?
Ans. Antonio Guterres

32.Who was the first Indian Prime Minister?
Ans. Nehru

33.Who was author of Now or Never?
Ans. Ch. Rehmat Ali

34.Where is the only woman jail in Punjab?
Ans.Multan

35.Quid-e-Azam 14 poits were answer of?
Ans. Nehru Report

36.What was response of Congress on Simom Commission Report?
Ans. Rejeted it

37.How many countries are member of UNO?
Ans. 193

38.Who was president during Water Basin Treaty?
Ans. Gen. Ayub Khan

39.Who reprenseted India during Tashkant Declaration?
Ans.Lal Bahadur Shastri

40.What is percentage of water in blodd?
Ans. 65%

41.What is Daisy Cutter?
Ans. A Movie

42. River Indus originates from?
Ans. Tibet

43.Which general election held under LFO?
Ans. 1970

44.What is biggest civil award of Pakistan?
Ans. Nishan-e-Pakistan

45.Which is Mega city of Pakistan?
Ans. Karachi

46. The meaning of regicide is?
Ans. Murder of King

47.Central Board of revenue formed in?
Ans.1924

48.Holoccaust means?
Ans. Devastation

49.The condemned man appealed ——–the court for mercy?
Ans. to

50.Correct the sentence. You should help a poor.
Ans. You should help the poor. Previous 25 Solved Questions Answers

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More
error: Content is protected !!