NTS SBP State Bank of Pakistan OG-2 Sample Past Papers

NTS SBP State Bank of Pakistan OG-2 Sample Past Papers MCQS Test Prepartion pdf                     ...
Read More

Inspector FIA Solved MCQS Past Papers pdf Book

Inspector FIA Solved MCQS Past Papers pdf Book for fpsc test preparation online

1. Shalkot is the old name of——-
Ans. Quetta

2. Where is Babar Mughal king is burreid?
Ans. Kabul

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

3.Pakistan became Atomic Club member in?
Ans. 1998

4. In Which constitution Pakistan was declared Islamic Republic?
Ans. 1956

5.Who was first president of Muslim League?
Ans. Agha Khan

6.Who declared Quid-e-Azam Ambassador of Hindu Muslim Unity?
Ans. Sarojini Naidu

7.When Quiad-e-Azam resigned from Congress?
Ans. 1920

8.Which largest dearch engine internet?
Ans. Google

9.ROM Stands for
Ans. Read only Memory

10.When Pakistan became UNO Member?
30 Sep 1947

11.Which vitamnin is known as ascorbic acid?
Ans. Vitaminc C

12.Which is largest planet
Ans. Jupiter

13. Which is national game of Pakistan
Ans Hockey

14.Who got First Nishan-e- Haider
Ans. Muhammad Sawar Shaheed

15.What was profession of Redcliff
Ans. Lawyer

16.Manila is the Capital of
Ans. Philippines

17.Muslim League was formed in city
Ans. Dhaka

18.When Muhammadan Educational Conference was established
Ans. 1886

19. Riksdag is the name of Parliament of
Ans. Sweden

20. When one unit was formed
Ans. 1955

Next 20 Solved Important MCQS

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More
error: Content is protected !!