General Knowledge MCQs

General Knowledge Past MCQs Notes Collection, Test Papers, Past Papers, Sample Papers for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

Everyday Science MCQs

Every Day Science Past MCQS, General Science Past MCQS Papers. Test Preparation, Important Notes, Guess Papers,Quiz Preparation ,Prepare ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Current Affairs MCQs

Comprehensive Collection of Current Affairs MCQs Notes for Preparation of Examinations, Current Affairs Tests, Quiz Questions Answers for ...
Read More

Urdu MCQs

Urdu Past MCQs Notes Papers, Punjab Public Service Commission Urdu Past MCQs,Sindh Public Service Commission Past MCQS, Balochistan ...
Read More

Computer Science MCQs Notes

Solved MCQs Past Papers Computer Science Past Papers Computer Science MCQs Notes for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

English MCQs

English Solved MCQS from Past Papers, English Literature Questions with Answers, English Objective Type Questions with Answers for ...
Read More

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website ...
Read More

Paheliyan Bujho Toh Jaane Urdu With Answers Paheli

Paheliyan Bujho Toh Jaane Urdu With Answers Paheli

1. Woh konsi jis cheez ko kato to nai navaili?

Ans. Pencil

2.World ka konsa city hai jis ka nam urdu mein ulta kro bird ka nam bn jata ha?
Ans.Room

3.Wo konsi teacher jo khud na boly mgr sbaq parhay?
Ans.Book

4.Charhy nak py pakry kan, bolo bachu kon shetan?
Ans.Ainak

5.woh konsa nar janwar hai jo bchy deta hai?
Ans. smandri ghora

6.dunya ka woh konsa bashah hai jis k pas mahal ni?
Ans. Lion

7.Konsa parinda bchun ko doodh pilata hai?
Ans. Chamgadar

8.woh konsi chez hai jo insan ko 2 dfa milti hai?
Ans. Daant

9.Woh konsa janwar hai jo khary ho kr so skta hai?
Ans.Horse

10.woh konsa phal hai jisy ameer admi bi ni khareed skta?
Ans. Mehnat Ka phal

11.woh konsi cheez hai apki jisy koi dosra ni dakh skta?
Ans.Apka Khawb

12.wo kia hai jisy pani mein ja k khaty hn?
Ans.Ghota

13.Konsa janwar awaz ni nikal skta?
Ans.Zrafa

14.kis cheez ka saya ni hota?
Ans.road

15.sb cy ziada umer kis parindy ki hai?
Ans. Kawa

Leave a Comment

error: Content is protected !!