NTS SBP State Bank of Pakistan OG-2 Sample Past Papers

NTS SBP State Bank of Pakistan OG-2 Sample Past Papers MCQS Test Prepartion pdf                     ...
Read More

Multiple Choice Questions Practice Test Paper about European History

Multiple Choice Questions Practice Test Paper about European History

(1) The treaty signed between the Allied forces and Austria was:

Ans. The treaty of Saint. Germain

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

(2) Who was appointed as Chairman of Revolutionary War Council by Lenin in 1918.

Ans. Trotsky

(3) The Fort of Verdun is situated in:

Ans. France

(4) The Battle of Somme was ,fought. in:

Ans. 1916

(5) Foch was a:

Ans. French Commander

(6) The Treaty of Trianon was signed in:

Ans. 1920

(7) Clemenceau became the Prime Minister of France in:

Ans. 1917

(8) The Weimar Republic fell in:

Ans. 1933

(9) The judicial Organ of the League of Nations was called:

Ans. Permanent International Court of Justice

(10) The author of the book “Europe in the Twentieth Century” is:

Ans. Robert O. Paxton

(11) Yalta Conference took place in:

Ans. February 1945

(12) Greece joined NATO in: –

Ans. 1952      Read: More MCQS for European History

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More
error: Content is protected !!