NTS SBP State Bank of Pakistan OG-2 Sample Past Papers

NTS SBP State Bank of Pakistan OG-2 Sample Past Papers MCQS Test Prepartion pdf                     ...
Read More

European History Solved MCQS PDF

European History Solved MCQS PDF

(1) Wilson’s Fourteen Points were announced in:
Ans. 1918

(2) The treaty of Neuilly was made by the victorious powers with:
Ans. Bulgaria

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

(3) Locarno Pact was signed in:
Ans. 1925

(4) The other name of the Kellogg Pact was:
Ans. Pact of Paris

(5) The Headquarters of the League of Nations stationed at:
Ans. Geneva

(6) Burma got independence from England in:
Ans. 4 January 1948

(7) On death, Lenin was replaced by:
Ans. Stalin

(8) Albania was annexed by Italy in:
Ans. 1939

(9) Germany annexed Austria in:
Ans. 1938

(10) The author(s) of the Book “Europe Since Napoleon” is/are:
Ans. David Thomson

(11) The Headquarters of the UNO are placed at:
Ans. New York

(12) The Marshall Plan was adopted in:
Ans. 1948

Read: Next Solved MCQS

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More
error: Content is protected !!