Pak Navy Initial Test Past Papers MCQS Solved pdf

Pak Navy Initial Test Past Papers MCQS Solved pdf 2021 for preparation, pak navy past papers pdf ,pak navy intelligence test mcqs, pak navy ...
Read More

PPSC FPSC Basic Math Arithmetic IQ Solved Repeated MCQS pdf

PPSC FPSC Basic Math Arithmetic IQ Solved Repeated MCQS Past Papers pdf download online tests preparation books

81.A boy travels six km per hour. How many meters will he travel in five minutes.
Ans. 500 meters

82.What is Next number? 69, 66, 60, 48,—
Ans. 24

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

83.( ?)2=289
Ans. 17

84.4 is 25% of——–
Ans. 16

85.10 men can complete a job in 14 days. How long will it take 4 men to finish the same
job if they work at the same rate?
Ans. 35 days

86.Aslam has to pay zakat on Rs. 74000 at the 205%. How much amount will
have to pay as zakat?
Ans. 1850

87.Anwar bought a bag of sugar for Rs. 800 and sold it for Rs. 960. Find his
profit in percentage.
Ans. 20%

88.10% profit on Rs. 250= ?
Ans. 25

89.What is next number? 2,3,5,7,11,13,17,——
Ans. 19

90.In the exam 45% students failed and 550 students were passed. The totla number of
students who appeared in the exam were
Ans. 1000

91.If a specific job can be performed by 18 workers in 26 days, the number of workers
needed to perform the same job in 12 days is
Ans. 39

92.Rashid can read 60 pages per hour. At this rate how many pages he read
in 29 minutes.
Ans. 29

93.16(2)=?
Ans. 256

94.What is next number?109, 106, 101, 94, 85,——–
Ans.74

95.5% of 100 is
Ans. 5

Click here to Start the Paper from Questions No-1

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More
error: Content is protected !!