NTS SBP State Bank of Pakistan OG-2 Sample Past Papers

NTS SBP State Bank of Pakistan OG-2 Sample Past Papers MCQS Test Prepartion pdf                     ...
Read More

Pak Navy Sailor Test Past Papers MCQS pdf download

Pak Navy Sailor Test Past Papers MCQS pdf download Online practice test intelligence test

1.What Will Come Next in Following Series?
20 25 23 28 26 31 29 34 ______?

A.30
B.32
C.38
D.40

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

Ans: B

2.Which Will Come Next in the Following Series ?
B D G k P________?

A. L
B. M
C. V
D. R
Ans: C

3.Light is to eye as sound is to?

A. Music
B. Tv
C. Speakers
D. Ear

Ans: D

4.Bed is To Sleep as Chair is to __________________?

A. Sit
B. Wood
C. Plastic
D. Metal

Ans: A

5.Kamal is Older than Jamal, Jamal is Older then Hussain, Hussain is Older then Waqar Who is the
Oldest ?

A. Jamal
B. Hussain
C. Kamal
D. Waqar

Ans: C

6.which Word Does Not belong to the List ?

A. Professor
B. Teacher
C. Lecturer
D. Doctor

Ans: D

7. Which one of the following is different from the rest?

A. SISTER
B. Brother
C. Uncle
D. Mother

Ans: C

8.If a banana sells at Rs.5, what cost of 2 dozen banana?

A. 120
B. 10
C. 130
D. 20

Ans: A

9. . A tribe consisted of a man, his five wives, his seven daughters, his six sons and their wives each
son had two children how many members were there in the whole tribe?

A. 36
B. 37
C. 38
D. 34

Ans: B

10. A person who treats animals is called?

A. Doctor
B. Veterinary
C. Dispenser
D. Hakeem

Ans: B

11.What is different from the rest ?

A. Lahore
B. Karachi
C. Queta
D. Faisalabad

Ans: D

12.How long a car will take to cover a distance of 440 kilometers if its speed is 40 kilometers per
hour and it stop for 30 minutes on the way ?

A. 10.30 hrs
B. 11.30 hrs
C. 12.30 hrs
D. 09.30 hrs

Ans: A

Most Important MCQs Repeated for This Test

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More
error: Content is protected !!