Solved MCQs Notes for Preparation of NTS Tests

Solved MCQs Notes for Preparation of NTS Tests National Testing Service of Pakistan Preparation Notes Download PDF MCQs and Material for various posts National ...
Read More

HEC Verbal Reasoning MCQS

HEC Verbal Reasoning MCQS  for different tests preparation

1. If Fellow is coded as 465531 the Ellow is coded as

A. 13565
B. 65531
C. 35651
D. 16535

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

Ans:B

2.Which is different?
A. Mother
B. Brother
C. Aunt
D. Sister

Ans:C

3. What is next number?
13 15 17 19 21 ?

A. 23
B. 24
C. 26
D. 20

Ans: A

4.Which is differnt?

A. Failure
B. Examination
C. Student
D. Cure

Ans: D

5.What comes next?
B D G K P

A. E
B. R
C. V
D. S

Ans: C

6.One third of one half is?

A. 1/3
B. 1/8
C. 1/6
D. 2/3

Ans: C

7.If A is smaller than B, but tallaer than C and D, who is the tallest of three?

A. B
B. D
C. C
D. A

Ans: A

8. If ACNPNPJL means Book, what does GINPQSRTDF mean?

A. House
B. Hand
C. Horse
D. Hero

Ans: C

9. If FET is to TEF then TAR is to?

A. TAR
B. RAT
C. TRA
D. ART

Ans: B

10.A grandfather is always —–than his daughter?

A. Heavier
B. Wiser
C. Taller
D. Experienced

Ans: D

11.Ali and Nasir are brothers, Ozair and Azvar are their sons, what is the relation between Ozair and Azvar?

A. Cousin
B. Nephew
C. brother in Law
D. Uncle

Ans: A

12.Whic is different?

A. LO
B. HK
C. AC
D. DG

Ans: C

Islamic Studies Online MCQS Practice Test

Islamic Studies Online MCQS Practice Test Islamic Studies Islamiat Islamyat ...
Read More

Biology Solved MCQS for KMU CAT Entry Test Preparation

Biology Solved MCQS for KMU CAT Entry Test Preparation, Download ...
Read More

Leave a Comment

error: Content is protected !!