Computer Science Fundamentals Awareness Basic General Knowledge MCQs Objective Questions with Answers for Graduate Programs Engineering Technology University

Computer Science Fundamentals Awareness Basic General Knowledge MCQs Objective Questions with Answers for Graduate Programs Engineering Technology University A device which converts sound waves ...
Read More

IBP English Past Papers MCQS Test Preparation Books pdf

IBP  English Past Papers MCQS Test Preparation Books pdf, IBP Analytical Skills Solved MCQS Past Papers
Q. Select the correct antonym (opposite) for the given word.

1.LOVE
A. Die
B. Hate
C. Care
D. Decide

Ans: B

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

2.RUN
A. Walk
B. Move
C. Happy
D. Exercise

Ans: B

3.PART
A. Whole
B. Category
C. Kind
D. Sort

Ans: A

Q. Select the correct similar meaning word for the given word.

4.NICE
A. Good
B. Flexible
C. Usual
D. Bad

Ans: A

5.LOCATION
A. Place
B. Agenda
C. Time
D. Duration

Ans: A

6.HUMBLE
A. Kind
B. Local
C. Angry
D. Capable

Ans: A

Select the correct meaning of the IDIOM/PHRASES given in question.

7.I don’t mind
A. To not understand something
B. Be ok with something
C. Not to think about anything
D. Know something

Ans: B

8.Ball is in your court
A. Next turn of other player in game
B. It is your turn to make the decision
C. The deal is over
D. Too much demanding

Ans: B

Read the following paragraph and answer questions 9,10 and 11

The United Nations office of Drug Crime Prevention defines money laundering as, the process to
eliminate Criminals who wish to benefit from the ‘proceeds’ of large scale crime, thus hiding their
illegal profits without get themselves caught.

It is the process by which individuals conceal and legitimize the proceeds of illegal activities. The
criminal is trying to wash away any signs of the direct origin of the funds.

In essence, Money Laundering can be described in three classic cases. In the first stage,
‘Placement’, the illegally obtained assets are introduced into the legal financial system to make it
appear ‘Kosher’ with the intention of disguising their original source.

The idea, is to circumvent any ‘suspicion’ regarding the deposit. The funds may be split into
multiple smaller amounts and then moved to various Banks and Financial Institutions – to be
placed as deposits. This process is known as “Smurfing”.

Q9. (PARA 1) The word “Proceeds” means:
A. Move Forward
B. Manufacture
C. Earnings
D. Funds

Ans: C

Q10. (PARA 2) How a money launderer makes the money legitimate?
A. Doing illegal activities
B. Remove trace to origin of funds
C. Move money in secret
D. Bribing and corruption

Ans: B

Q11. (PARA 3) Dividing the sum of money into smaller amount
A. Placement
B. Kosher
C. Smurfing
D. Suspicion

Ans: C

Q12. Which of the following is the appropriate way to communicate an urgent matter in the
branch to the manager?
A. Email
B. Letter
C. Phone
D. None of the above

Ans: C

Q13. The general instructions or important notices or guidelines for all employees are
communicated through:
A. Letter
B. Form
C. Phone
D. Memo

Ans: D

Q14. Persuasive message is used to:
A. Convince someone towards certain actions
B. Discuss new ideas
C. Increase punctuality of employees
D. Record final decisions

Ans: A

Q15. Which writing tone would you use when communicating to your supervisor?
A. Instructive
B. Formal
C. Informal
D. Friendly but polite

Ans: B

Q16. Graphics, Slides, Video etc. content falls under:
A. Audio-Visual Communication
B. Written Communication
C. Formal Communication
D. Reporting Communication

Ans: A

Q17. Gestures are a part of:
A. Grammar
B. Speaking tone
C. Written communication
D. Body language

Ans: D

Lecturer Computer Science MCQs Sample Past Papers

Past Papers Practice Tests Lecturer Computer Science, Lecturer Computer Science ...
Read More

Islamic Studies Online MCQS Practice Test

Islamic Studies Online MCQS Practice Test Islamic Studies Islamiat Islamyat ...
Read More

Leave a Comment

error: Content is protected !!