General Knowledge MCQs

General Knowledge Past MCQs Notes Collection, Test Papers, Past Papers, Sample Papers for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

Everyday Science MCQs

Every Day Science Past MCQS, General Science Past MCQS Papers. Test Preparation, Important Notes, Guess Papers,Quiz Preparation ,Prepare ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Current Affairs MCQs

Comprehensive Collection of Current Affairs MCQs Notes for Preparation of Examinations, Current Affairs Tests, Quiz Questions Answers for ...
Read More

Urdu MCQs

Urdu Past MCQs Notes Papers, Punjab Public Service Commission Urdu Past MCQs,Sindh Public Service Commission Past MCQS, Balochistan ...
Read More

Computer Science MCQs Notes

Solved MCQs Past Papers Computer Science Past Papers Computer Science MCQs Notes for Preparation of Examinations Like Punjab ...
Read More

English MCQs

English Solved MCQS from Past Papers, English Literature Questions with Answers, English Objective Type Questions with Answers for ...
Read More

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website ...
Read More

Family Welfare Assistant Exam Questions

Family Welfare Assistant exam questions MCQS Past Papers Notest Online Preparation

1. The permanent Secretariat of OIC is located in?
Ans. Jeddah

2. The largest democratic country in the world is?
Ans.India

3. The currency of Israel is?
Ans. Shekel

4. The headquarter of NATO is located in?
Ans. Brussels

5.World Trade Organization was established in?
Ans. 1995

6. The headquarter of Red Cross is in?
Ans. Geneva

7.There are members of SAARC?
Ans. 8

8.Which is the capital of Angola?
Ans. Luanda

9. Total number of seats in National Assembly of Pakistan are?
ns. 342

10. Diamer-Bhasha Dam has been planned on the river ?
Ans. Indus

11. Dar-ul-Uloom Deoband was founde by ?
Ans. Maulana Muhammad Qasim Nanautawi

12. Tarbela Dam is located in district ?
Ans. Haripur

13. Pakistan purchased Gawader from?
ANs. Oman

14. The first Pakistani woman to scale Mount Everest is ?
Ans. Samina Khayal Baig

Leave a Comment

error: Content is protected !!