Pak Navy Initial Test Past Papers MCQS Solved pdf

Pak Navy Initial Test Past Papers MCQS Solved pdf 2021 for preparation, pak navy past papers pdf ,pak navy intelligence test mcqs, pak navy ...
Read More

10th Class English Unit-7 Questions with Simple Answers

Unit 7:  10th Class English Unit-7 Little by Little One Walks Far Questions with Simple Answers
Questions Answers from Text Book Exercise

1. What are some distinctions of the writer?

Answer: He won awards for Quaid-e-Azam batch in scouting, quiz contest “Who is Who”, Computer Applications, Geography, Essay Writing and Advanced Algebra.

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

2. How has the writer spent his summer vacation?

Answer: During the summer vacations, he did many jobs to develop a sense of responsibility.

3. What has he gained from his summer jobs experiences?

Answer: The summer jobs experiences have made him mature and responsible person.

4. How are these experiences helpful to him in future?

Answer: These experiences have made the writer mature and responsible.

5. What kind of student is the writer? Which of his qualities impress you?

Answer: The writer is a well-rounded and active student. His responsible and mature attitude impressed me.

From Lesson:

1. What kind of person is the author?

Answer: The author is a well-rounded, active, responsible and mature person.

2. What does the author want to imply by mentioning his co-curricular activities?

Answer: By mentioning his co-curricular activities, the writer wants to imply that he is a well rounded and active student.

3. How have these job experiences made the author more mature?

Answer: By doing these jobs, the author has a sense of responsibility. Thus he has become more mature.

4. What has motivated the author to participate so actively?

Answer: The author has developed a positive outlook which motivated him to participate in co-curricular activities actively. Unit- 8 Questions Answers

Pakistan Studies MCQs

Pakistan Studies Past MCQs, Pak Study Entry Test MCQs Papers, Pakistan Studies Objective Type Notes for Tests Exams ...
Read More

Islamic Studies MCQs

Islamiat Solved MCQs Notes Past Papers Islamic Studies,Islamiat,Islamyat Past MCQs Notes for Preparation of Examinations PPSC Islamic Studies ...
Read More
error: Content is protected !!