Solved MCQs Notes for Preparation of NTS Tests

Solved MCQs Notes for Preparation of NTS Tests National Testing Service of Pakistan Preparation Notes Download PDF MCQs and Material for various posts National ...
Read More

Seerat-Un-Nabi Quiz Solved MCQS Questions Answers pdf

Seerat-Un-Nabi Quiz Solved MCQS Questions Answers pdf download online practice

1.When The Holy Prophet was born?
Ans: 571 A.D 22nd April ( Day__ Monday)

2.What is Father‘s name of the Holy Prophet?
Ans: Hazat Abdullah

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

3.What is Mother‘s Name of The Holy Prophet?
Ans: Hazrat Amna

4.Who was maternal Grand Father‘s name?
Ans: Wahib bin Abdul Munnaf

5.Who was Maternal Grandmother name?
Ans: Batarah

6.How many number of Uncles and aunts?
Ans: 10 uncles and 6 Aunts

7.Prophet journeyed to Syria with Abu Talib at age of?
Ans: 12 years

8.Prophet married to Hazrat Khadija at age of?
Ans: 25 Years

9.How many numbers of the Holy prophet sons and daughters?
Ans: He had 4 daughters and 3 sons

10.At what age of The holy Prophet received first Wahi?
Ans: 40 Years

11.When The Holy Prophet migrated to madina?
Ans: 622 A.D

12.Who waswas the foster mother of Holy Prophet?
Ans: Hazrat Haleema

13.Who was the foster sister of Holy Prophet?
Ans: Sheema

14.How many years after the birth of Holy Prophet (SAW), Hazrat Aamina died?
Ans: Six years

15.Hazrat Haleema looked after the holy prophet for how many years?
Ans: 4 Years

Islamic Studies Online MCQS Practice Test

Islamic Studies Online MCQS Practice Test Islamic Studies Islamiat Islamyat ...
Read More

Biology Solved MCQS for KMU CAT Entry Test Preparation

Biology Solved MCQS for KMU CAT Entry Test Preparation, Download ...
Read More

Leave a Comment

error: Content is protected !!