Solved MCQs Notes for Preparation of NTS Tests

Solved MCQs Notes for Preparation of NTS Tests National Testing Service of Pakistan Preparation Notes Download PDF MCQs and Material for various posts National ...
Read More

PMA Long Course Initial Test Online Preparation MCQS

Pak Studies Solved MCQS for PMA Long Course 149 Initial Test, PMA Long Course Online Initial Test Practice

1. Sir Sayyid Ahmad Khan founded Aligarh School in which year?
Ans: 1875

2. Write the name of Viceroy who partitioned the province of Bengal into two part?
Ans:Lord Curzon

Online MCQS Practice Tests

Multiple Choice Questions Tests With Answers,Online Free Tests for Entry Tests and Exams Preparation of Jobs. This website Page is particularly designed for Online ...
Read More

3. The Lahore Resolution was moved by?
Ans:Molvi AK Fazalul Haq

4. Urdu-Hindi Controversy started in which year?
Ans: 1867

5. When Quaid-e-Azam (RA) joined Muslim League?
Ans: 1913

6. Simla Deputation comprised of how many people?
Ans:35

7. When the Quaid-e-Azam inaugurated the State Bank of Pakista?
Ans:1st July 1948

8.Who was made the head of the Boundary Commissio?
Ans: Radcliffe

9. Balahisar Fort is situated in the?
Ans: Khyber Pakhtunkhaw

10. Senate and National Assembly put together are called?
Ans: Parliament

11. Harappa is situated in the district of?
Ans: Sahiwal

12. Mirza Sahiban was written by?
Ans: Hafiz Barkhurdar

13. Pakistan became the member of the Non-Aligned Movement NAM in?
Ans: 1979

14. Pakistan became member of SEATO in?
Ans: 1979

15. The First Five Year Plan was started in the year?
Ans: 1955

Islamic Studies Online MCQS Practice Test

Islamic Studies Online MCQS Practice Test Islamic Studies Islamiat Islamyat ...
Read More

Biology Solved MCQS for KMU CAT Entry Test Preparation

Biology Solved MCQS for KMU CAT Entry Test Preparation, Download ...
Read More

Leave a Comment

error: Content is protected !!