Number Series MCQs Questions Practice Test for General Competency Test

Number Series MCQs Questions Practice Test for General Competency Test

1)  100, 50, 52, 26, 28,______

  1. a) 30
  2. b) 32
  3. c) 14
  4. d) 16

Answer. C

2)  2,10, 30, 68,______

  1. a) 126
  2. b) 130
  3. c) 140
  4. d) 150

Answer. B

3)   25   34 30    39   35 ?

  1. a) 45
  2. b) 44
  3. c) 46
  4. d) 50

Answer. B

4)  11,   16,    26,   ………..,  86?

  1. a) 46
  2. b) 56
  3. c) 76
  4. d) 86

Answer. A

5)  5,  17, 37,65, ……..,  145.

  1. a) 95
  2. b) 99
  3. c) 97
  4. d) 101

Answer. D

6)  12,   20,   19, 26, ……..,  31,   30

  1. a) 24
  2. b) 26
  3. c) 25
  4. d) 35

Answer. C

7) 2,   10, 30, …….,  130

  1. a) 64
  2. b) 65
  3. c) 68
  4. d) 69

Answer. C

8)  ______,16,  24, 48

  1. a) 9
  2. b) 8
  3. c) 16
  4. d) 10

Answer. C

9) 3, 5, 14, ______, 107

  1. a) 42
  2. b) 28
  3. c) 30
  4. d) 16

Answer. A

10) 5,_______,21, 37, 81

  1. a) 7
  2. b) 9
  3. c) 10
  4. d) 15

Answer. B

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *